„Femeia – instrucţiuni de folosire”

„Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil. Ai grijă să-i faci mereu plinul.”

„Nu lovi niciodată o femeie, căci vei înceta să mai fii bărbat şi vei deveni o jigodie, chiar şi pentru copiii tăi. Ei nu vor uita niciodată că ai bătut-o pe mama lor…”

„Iubeşte-o dimineaţa şi vei fi şi tu fericit. Abia pe la ora prânzului îţi vei da seama de ce-ţi merg toate atât de bine şi de ce abia aştepţi să ajungi din nou acasă, chiar şi după ani buni împreună.”

„Nu te îngrijora că piesele din care e făcută femeia se mai deteriorează şi îşi mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însă e preferabil să observi că şi piesele tale suferă exact aceleaşi transformări…”

„Nu-i spune că s-a îngrăşat, mai bine propune-i să alergaţi împreună.”

„Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viaţa ta – în fiecare femeie care te-a iubit sau te iubeşte ai fost şi tu altul.”

„Nu-i strica bucuriile mărunte – exact din ele se încarcă şi, fără să ştii, din energia ei te încarci şi tu.”

„N-o înlocui cu alta pentru o oră de plăcere. Înlocuieşte în tine partea ticăloasă cu una virtuoasă şi te vei simţi mai bine decît în ora ceea…”

„Când vrei să pleci de tot, pleacă hotărât, nu te tot întoarce, căci răneşti grav un suflet, nu doar o femeie.”

—————————————————————–

Fragment din cartea „Întreabă-mă orice”, de Mihaela Rădulescu

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

11 thoughts on “„Femeia – instrucţiuni de folosire”

  1. frumoase citate si indrumari pentru orice barbat,tot si atit de adevarate, bravo !!! Doar ca, noi barbatii ajungem sa va schimbam pe voi femeile,nu fara ajutorul vostru! tot cu femei !!!(exceptind cei care-si schimba orientarea sexuala).. Eu cred-ca, fiecare indeferent ca-i barbat sau femee intr-o relatie trebue sa se daruiasca pe sine insusi,astfel daruind tot ce are mai bun in el, fara ca sa astepte ceva in schimb !!!

  2. Pingback: quickies » blog of zoso

  3. Daca toate relatiile interumane (ca pana la urma la asta se rezuma tot… „ce-i facut de om de om poate fi desfacu”)t ar fi asa de perfecte precum femeia la care te referi am fi cu totii budhisti fara resentimente …

  4. N-am cuvinte. Am incercat sa scriu dar m-am oprit, pentru ca nu am stiut ce sa scriu si am retractat ce scrisesem inainte. Adevarat, adevarat, adevarat. Dar din pacate cand pierzi o femeie buna numai dupa aceea iti dai seama, cand e PREA tarziu. Si te doare dar nu mai poti da timpul inapoi … ca daca ai putea te-ai comporta ALTFEL. O femeie se iubeste si se pretuieste. O tinem langa noi, o stangem la piept si nu o inselam, dar din pacate noi barbatii mai uitam lucrul asta. O desertaciune si goana dupa vant. Suntem mereu in cautare de ceva mai „bun” si neglijam ce este langa noi, ce „a fost”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *