De văzut duminica

Eu încerc să mă ţin de promisiune, cea cu filmele 🙂
„The Help” voiam să-l văd demult, când se pornise valul de impresii pe facebook. Este un film bun şi vi-l recomand, fără prea multe comentarii din partea mea.

YouTube previzualizare imagini

În cazul când vă plac poveştile + din start bănuiţi finalul, „Midnight in Paris” este ceea ce vă recomand să priviţi. Eu nu am rămas tare impresionată, pe alocuri chiar adormeam. Dar, trebuiesc şi astfel de „kartinşi”, măcar pentru a revedea stilul vestimentar a femeilor care mergeau la seratele parisiene.

YouTube previzualizare imagini
Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

2 thoughts on “De văzut duminica

  1. am vizionat si eu acum filmul ”The Help”e extraordinar si asta chiar bate realitatea..si chiar si in acest sec.XXI exista descriminare.Si chiar si noi acesti albi suntem descrimnati de luminati nostri albi care ne vad ca sclavi pentru conturile lor,si-i chinuie pe batrinii care au scapat generatia lor de foame cu pensii mizerabile…:(

  2. Nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar azi am intrat prima data pe blogul tau si tot azi am vazut o Rhea Costa la Tv. Isi prezenta colectia de haine, foarte frumoase, chiar mi-au placut. Si ideea de rochie de mireasa cu buzunare.
    Nu am stiut cine esti, poate nici nu esti cine cred eu, am dedus doar din articolul 15 pentru 2012.
    Imi place ca vrei sa faci un circuit prin Italia, tara mea preferata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *