Filmele văzute în ianuarie

Mi-am propus să văd câte 2 filme în fiecare weekend. In ianuarie am adunat 14 filme. Despre fiecare, pe scurt.

Am început cu „Crazy, stupid love” şi „Friends with Benefits” despre care deja am scris. Apoi am văzut „The Help” şi „Midnight în Paris”, câteva impresii sunt într-o postre mai jos.

The Ides of March” îl declar filmul lunii ianuarie. M-am îndrăgostit de Ryan Gosling datorită acestui film. Şi când am mai aflat că o iubeşte pe Eva Mendes – cea mai sexoasă actriţă – am mai văzut încă 2 filme cu Ryan 😛

One Day” am amânat vreo 5 luni să-l văd. Ca până la urmă să se întâmple exact ceea ce-a constituit motivul amânării mele. Este un film prea personal mie, ce arată multe adevăruri pe care multă lume le ignoră. Că am plâns, nu este nici o noutate. Nu ai cum să nu plângi la „One Day”.

Arthur” este o comedie uşoară, potrivită pentru o dimineaţă lenoasă de duminică.

50/50” povesteşte o istorie de viaţă, când un tânăr descoperă că are cancer şi şansele de supravieţuire îi sunt jumate la jumate. El alege să lupte.

In a better world” am stat în suspans tot filmul. Bun.

Blue Valentine” în rolul principal masculin e Ryan Gosling. Mai aveţi nevoie de motive şi argumente? Eu nu 🙂

Reign over me” ne arată un altfel de Adam Sandler. Cel puţin eu până acum nu l-am mai văzut în astfel de roluri. Iarăşi, film de viaţă care arată la ce sunt capabili oamenii de lângă noi.

Sundays at Tiffany’s” e plăcut, potrivit pentru un weekend cu multe ciocolate.

You will mett a tall dark stranger” m-a dezamăgit. Ori eu nu înţeleg geniul lui Woody Allen, ori nu mai ştiu ce. Multe nume bune, dar fără nici un sens. Aproape la fel ca „Midnight in Paris”, la fel de Woody Allen.

Cinderella Pact” este ultimul văzut în ianuarie şi mi-a plăcut.

Suntem în februarie, sîmbătă, iar eu mi-am pregătit „Temple Grandin”. Despre el la sfârşitul lunii.

Vizionare plăcută, în caz că aţi ales ceva din lista mea.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

2 thoughts on “Filmele văzute în ianuarie

  1. Doina, multumesc!
    Azi privesc un film din lista ta.

    Ai privit „Unfaithful” cu Richard Gere?
    Tot din ultimele privite e „King’s Speech” si „All inclusive, или Всё включено”.

  2. Sunt de acord cu tine in privinta filemlor lui Woody Allen, am incercat sa privesc si eu Midnight in Paris, dar nu am rezistat, mi s-a parut plictisitor, desi in distributie erau actori celebri, care in alte filme mi-au placut foarte mult… Alt film de Woody Allen – Hollywood Ending, cu Tea Leoni, deasemenea a fost imposibil sa il privesc pana la sfarsit… Inca nu am rabdarea sa descoper filmele sale, pe care toti la critica ca fiind bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *