Filme pentru weekend

Ultima postare despre filmele văzute a fost la începutul lui februarie. De atunci, mă străduiesc în fiecare weekend să văd câte două filme (uneori şi trei). Despre toate ultimele văzute, pe scurt, în continuare. Poate vă place vreo denumire şi duminică vedeţi un film bun.

A little bit of heaven e romantic, dar trist. Spre surprinderea mea, e genul de film care, până în ultimul moment, nu poţi ghici finalul. Care e trist şi plângi (dacă eşti vărsător, ca mine).

Vicky, Cristina, Barcelona – ţin minte cum o cunoştinţă povestea că nu înţelege unele filme. Acesta eu nu l-am înţeles.

I don’t know how she does it e cu Sarrah Jessica Parker şi eu oricum nu mă pot obişnui să o văd în alte filme decât vestitul Sex 🙂 Morala filmului: „Pentru ca incercind sa fiu barbat, irosesc femeia…”.

Perfect sense este unul care mi-a plăcut foarte mult. E romantic, dramatic, şi te pune serios pe gânduri. Recomand pentru vizionare obligatorie. Morala filmului: „Dar mai intii sunt momentele de stralucire. O tresarire comuna a lobului temporal al creierului. O apreciere profunda a ceea ce inseamna sa fii in viata. Dar mai presus de toate, o nevoie comuna de a fi linga ceilalti. De a oferi caldura…intelegere…acceptare…iertare…dragoste.”

Every day e film de viaţă, din viaţă, şi este potrivit pentru o duminică cu soare şi ploaie.

Dogtooth e … cutremurător. Doi părinţi, 3 copii – un băiat de peste 20 de ani şi două fete de 18-20, care niciodată n-au ieşit din ograda, casa lor fiind pe un câmp. „Mama, ce e asta ‘vagin”? „Vagin e un bec mare, si cind e stins, in camera se lasa bezna”…

Like Crazy parcă e genul de film pentru adolescenţi, ca până la urmă subiectul să devină destul de interesant.

The Descendans l-am văzut doar pentru că e cu George Clooney, actorul meu iubit. Citisem pe site-uri precum că filmul e slab, din toate punctele de vedere. Deci, e doar pentru Clooney 🙂

New Year’s Eve – iarăşi, mulţi actori buni şi celebri, dar subiectul tras de coadă. Aşa, pe un 7.

The Vow l-au tot „sharuit” prietenii mei pe facebook, precum că treb’ de văzut, Doamne fereşte ce-i de bun. Ori că eu nu mai cred în poveşti cu Harap Alb, ori într-adevăr din start se înţelege care-i sensul şi sfârşitul.

Toast e pentru toţi cei care zic că nu ştiu de unde să găsească răbdare şi voinţă. Mi-a plăcut, mult.

The housemaid nici nu prea vreau să-l recomand. Dar ştiu că tot ce-i interzis, intrigă şi mai mult, aşa că pregătiţi-vă pentru o lecţie de ură şi un final debil (în sensul direct).

the Beauty&Briefcase trebuie să-l vadă toate fetele care se întreabă unde să-şi găsească bărbatul vieţii 🙂

Temple Grandin – RECOMAND. Am râs, am plâns, am trecut prin toate stările posibile, timp de aproape 2 ore. E genul de film care trebuie văzut în fiecare an, pentru a ne reaminti adevăratele scopuri şi vise.

Postgrad e frumos, uşor, nici prea romantic, nici prea comedie. Un 8 şi recomandat doar dacă vă plac poveştile.

Weekend frumos!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

One thought on “Filme pentru weekend

  1. Waaa!! Chiar căutam niște filme bune! Mulțumesc Frumos. Azi am să încep cu începutul și am să vizionez ”A little bit of heaven” .. și daaaaa!! Sunt și eu vărsător!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *