Un fel de anunţ

Zilele trecute cineva m-a întrebat câte ore dorm pe noapte. Hm, interesant, incitant, provocator nuştiu cum 😛
Adevărul e că pot să mă lipsesc de multe – mâncare, stat de vorbă cu oamenii, tv, plimbat afară, etc, etc, dar la moment există două „activităţi” pe care nu le încalc, indiferent de orice – ora de joacă cu nepoţelul meu Dorin, şi somnul. M-am străduit mult să-mi fac un regim de culcat-trezit, şi astăzi cu uşurinţă adorm mai devreme de ora 1, pentru că trezirea e la 7:15 aproape în fiecare dimineaţă.

„Oooho” ar spune nepoţelul Dorinuţ, care doar atât şi zice la ai lui un an şi 9 luni 🙂
„Mai mult di şăpti ceasuri, asta nu-i normal”, mi-a replicat omul-întrebător 🙂

Şi aşa a apărut ideea de „Health & Beauty BLOGspot”. Încă nu am un concept bine definit, nu mai ştiu dacă sună bine sau nu sau dacă se înţelege ceva doar din titlu. Ideea e în felul următor: dacă eşti fată (sau fetiţă, cum mi-a scris cineva pe facebook 🙂 ), ai un blog, pe acel blog abordezi (şi) teme despre sănătate şi frumuseţe, şi cel mai important – te străduieşti să fii activă prin postări – atunci deja eşti parte din proiect.

Pe 31 mai organizez primul eveniment. 12 bloggeriţe care să corespundă descrierii de mai sus – atâtea caut, şi ştiu că sunt. Eu recunosc, nu prea mă încadrez, cu ale mele 3 postări pe lună, dar în listă voi fi trecută ca „organizator” 🙂 Vreau să ne cunoaştem, să comunicăm, să dăm întrebări şi să încercăm a forma o comunitate în acest domeniu. E mult mai uşor când auzi sfaturi de la femei care deja au probat un produs, decât să citeşti eticheta şi pagini întregi pe google.

Vorbă multă, somn puţin 🙂 Caut fete cu blog. Vă rog să-mi lăsaţi linkuri şi adrese valide de mail printr-un comentariu la această postare. Joi aflaţi mai multe detalii. Şi da, neapărat să menţionaţi, de obicei seara pe la şapte, obişnuiţi să beţi ceai sau cafea? 🙂

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

5 thoughts on “Un fel de anunţ

 1. Blogul meu trebuie bifat neapărat. Postările despre frumuseţe se lasă aşteptate, cele despre sănătate sunt apreciate, în rest scriu despre noi, fete, femei şi despre ce ne defineşte.
  Despre ceai sau cafea, cafeaua oricînd.

 2. Blogul meu este destinat pentru trairi si invataturi,am pe el si categorie care se numeste Beauty&Health unde postez articole despre produsele pe care eu le-am incercat si mi-au placut dar si despre anumite ritualuri de relaxare pe care le fac.In ultimul timp nu am mai postat articole in acesta categorie din lipsa de timp,ma revansez urgent 🙂

  Mi-ar placea sa fac parte din acest proiect…succes fetelor 🙂

  P.S. 1. linkul catre blog
  http://www.marikasacacol.com/

  P.S. 2 servesc seara un pahar de lapte proaspat cald 🙂

 3. am postat pe blog si astfel de articole…care sper ca au fost si sint utile cititorului meu. Cu mare drag, as participa si eu la proiectul lansat de tine, caci am foarte multe inca de spus la tema abordata.Multe succese tie, ca esti bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *