Despre Ciate, fundiţă şi culori

Mă tot programez să scriu despre multe, dar de fiecare dată intervine câte ceva şi datorită amînării, simt că aici, pe blog, pierd firul realităţii. Şi cum ieri am fost la pedichiură, mi-am reamintit că nu am scris despre ediţia 2 de „Health & Beauty BLOGspot” – un proiect pentru fetele cu blog.
Deci, cu câteva săptămâni în urmă, 12 fete care au blog şi abordează teme despre frumuseţe şi sănătate, au fost invitate să facă cunoştinţă cu un nou brand din domeniul îngrijirii şi frumuseţii mâinilor, picioarelor şi în special, a unghiilor. Ciate este cunoscut în lume, mai puţin la noi. Dar de câteva luni produsele Ciate pot fi găsite în Chişinău, în câteva saloane de frumuseţe. Eu le-am descoperit într-o zi de primăvară, când am intrat în Wellness Land Beauty şi am văzut multe, foarte multe sticluţe de toate culorile care aveau nişte fundiţe interesante.

M-am documentat şi peste 2 ore, cât a durat manichiura şi pedichiura, am ieşit din salon cu unghiile de la picioare albastre ca apa mării, iar la mâini – un corai frumos.
Ce pot spune cu siguranţă e că produsele Ciate sunt de foarte bună calitate, oja se usucă foarte repede şi rezistă pe unghii până la 2 săptămâni. Apoi îmi mai place acetona, soluţia de şters unghiile, care de fapt nu conţine acetonă 🙂 Şi după ce este folosită, simţi miros de ciocolată. Ştiu că e greu de crezut, eu tot am strâmbat din nas când am auzit, dar chiar miros, deja confirm pe propria experienţă.
Ultima descoperire este crema pentru mâini, care m-a înnebunit cu mirosul de greipfrut amestecat cu nu mai ştiu ce acolo 🙂 Pe lângă faptul că ambalajul este frumos şi pot lăsa crema pe birou, îmi place că nu lasă senzaşia de grăsime pe mâini. Se absoarbe destul de repede şi mmm, miroooos 🙂
Nu mai povestesc despre baza pentru unghii, uleiul pentu cuticule, uscatorul şi uleiul tratament, la fel şi despre crema-scrub pentru picioare – toate le-am încercat şi sunt mulţumită. Un lucru care neapărat vreau să-l menţionez: cantitatea. Crema are 300 ml, acetona (fără acetonă) are 250 ml – deci, ajunge pentru mult timp.

Şi pentru că îmi plac foarte mult, am recomandat Ciate şi patroanei salonului unde merg la epilare, şi care de fiecare dată când o vizitez, îmi spune impresiile clientelor despre culori, fundiţă, de parcă eu nu le folosesc şi de parcă nu eu i le-am recomandat 🙂
Seamănă a text publicitar? Ei şi ce, atâta timp cât îmi place ceea ce descoper şi folosesc, am să scriu şi descriu cu mici detalii, pentru a promova produsele de calitate. La moment, Ciate nu se comercializează nicăieri, decât direct de la cei care au luat franciza pentru România şi Republica Moldova. Deci, marfa este originală, importată legal, preţurile sunt ok în raport calitate-cantitate-preţ, aşa că se merită de investit în 3 oje bune, care să-ţi bucure unghiile. Iar când mergeţi data viitoare la manichiură sau pedichiură, povestiţi-le celor de la salon despre Ciate şi despre faptul că pot fi comandate şi folosite şi în saloanele lor.
Cel mai rapid găsiţi Ciate pe facebook, ca să vă convingeţi cât de frumoase sunt.

Fetele cu blog, ce culori aveţi azi, acum, pe unghii? 🙂

P.S. Eu sunt cu mov-mov (la picioare) şi zmeuriu (la mâini) 😛

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

4 thoughts on “Despre Ciate, fundiţă şi culori

  1. La mine e crem-roz…fetele ma stiu si ma iau in ridere ce alte culori nu era la Ciate?..asa ca eu, marti intru sa-mi maresc colectia..cu ceva mai vesel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *