Poartă rochie

fii feminină – ador acest îndemn. Poate din motiv că eu chiar port doar rochii 🙂
Și tot din acest motiv a apărut RoConcept multibrand boutique. La început au existat dubii, dacă femeile noastre vor renunța la ”strazicuri” și dantele ieftine (ca și stofă, dar și la cum arată). În câteva luni am observat ce caută și ce se cumpără, astfel intuiția mea nu a dat greș. Strazicurile de la Elat întotdeauna vor fi, se vor căuta și cumpăra, de ele nu vom scăpă, dar nici cumpărătoarele nu-și vor schimba viziunile și gusturile. Ele niciodată nu vor înțelege cum poți să dai 4 mii de lei pe 2 metri de material – când la Elat dau dublu, în schimb rochia strălucește și are ”coadă”.
Ei bine, trecem peste acest aspect urât 🙂
Tot mai des primesc mail-uri și comentarii, în care sunt întrebată de unde-mi cumpăr rochiile, dar și ce pot recomanda pentru o viitoare nașă sau pur și simplu se caută o rochie de cocktail. Ce propune RoConcept:

„RoConcept multibrand boutique” se află în hotel Leogrand (chiar în hol, pe dreapta) și are regimul de lucru luni-vineri, între orele 11.00 – 20.00. La moment sunt destul de multe rochii semnate de cunoscuți designeri români. Rochii de cocktail, de seară, din mătase naturală, jerse, crepe, mărimile XXS până la XL. Stofe scumpe, lucrate manual, înnobilate cu broderii manuale şi aplicaţii de perle şi cristale, accesorii în ediţie limitată, dar şi rochii create la comandă. Și cel mai important: nu sunt magazin de serie. Fiecare model de rochie o veţi găsi doar într-o mărime şi doar într-o culoare. Şi ce altceva îşi mai doresc femeile!?

Eu ador acest aspect, cu fiecare model e doar într-o mărime și doar pe o culoare. Pentru că mi se pare de-a dreptul tâmpit să fii nașă și să dai 400 euro pentru o rochie de seară, și să fii întrebată: ”Să vă dăm S sau M, și pe care o doriți: roșie, verde, corai, mov sau ivory?”

Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile, dați un Like paginii RoConcept de pe facebook. Acolo se produc schimbările și apar fotografii și modele. Și da, reducerile, așa cum au început de câteva zile. Acum nu ai nevoie, dar pentru sfârșit de septembrie vei merge la nunta verișoarei soțului. De ce să nu-ți pregătești ținuta chiar de acum, ca sa dormi liniștită? 😀

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

2 thoughts on “Poartă rochie

  1. Ador brand-ul Mindra Chic si ar fi super super daca am gasi si colectia lor speciala: V pentru Verde!

    Doina, toata admiratia si respectul meu pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *