”Ora de Suflet” pentru Gabriel!

Numele lui este Gabriel Spoială și este elev în clasa întâi. Până la ai săi 7 ani a trăit mai mult prin spital, mucoviscidoza fiind boala care-i fură copilăria. Acum 2 zile a fost operat, a șaptea oară deja, și în aceste clipe se află în secția terapie intensivă. Gabriel vrea să meargă la școală, atât…

Fundația ”Ajută un Om” vă invită la prima întâlnire cu denumirea ”Ora de Suflet”.

Doar de o oră aveți nevoie, pentru a ajuta acest băiețel care se chinuie, de la naștere, cu această boală care nu-l lasă să-și petreacă zilele asemeni altor copilași de vârsta lui.

Vă invităm să fiți alături de noi în seara de joi, 21 martie, ora 18:30, Capitoles Lux – str.M.Varlaam 78 (lângă Filarmonica Națională).

În program: ”Alimentația este primul nostru medic” – doamna Luminița Suveică, Șefa direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, autoarea cărții ”Bazele nutriției (ghid practic).

Meniul serii: vin și ciocolate.

Partener general: compania Gedeon Richter.

Biletul de acces va costa 100 de lei și va putea fi achitat direct la intrarea la eveniment. În schimb, fiecare venit va primi câte o pungă din partea Gedeon Richter, care va conține obiecte ce depășesc valoarea celor 100 de lei achitați la intrare: ceasuri, agende, căni, și tot felul de lucruri utile, care suntem siguri că o să vă placă.

La fel, dacă aveți hăinuțe în stare bună, cărți, creioane, jucării, Gabriel cu drag le va primi.

Toți banii din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru achitarea medicamentelor de care are nevoie Gabriel. La fel, la eveniment va fi în vânzare cartea ”Bazele nutriției”, la prețul de 100 de lei. Banii adunați din vânzarea cărților la fel vor fi donați familiei Spoială, pentru a-și putea achiziționa bunuri de primă necesitate (obiecte de igienă, produse alimentare).

Menționăm că orice donație este binevenită, familie având nevoie urgentă de bani pentru a putea continua tratamentul, dar și de haine și produse de primă necesitate (alimentare, de igienă)

Sperăm să nu rămâneți indiferenți și să veniți la ora noastră de suflet. Nu pierdeți nimic, din contra, acei 100 de lei vi se întorc sub forma de cadouri de la ”Gedeon Richter”.

Acest băiețel merită să aibă o copilărie mai bună, mai luminoasă, mai veselă. El are nevoie de ajutorul nostru!

——————————————————————————————————————————————

Ajută un Om!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *