99 femei ale Moldovei

Vă recomand, cu mare drag, să căutați și cumpărați catalogul ”99 femei ale Moldovei”. Este o ediția de colecție, realizată frumos de către echipa ”Vip magazin”, și este, după părerea mea, cea mai clară dovadă că în țara asta femeile pot, și fac, și demonstrează, și mișcă lucrurile în direcția bună.

Sâmbătă am fost la lansarea oficială, iar duminică am avut timp să citesc. Aproape 90 la sută din doamnele și domnișoarele prezente în pagini, le cunosc personal. Citindu-le, pe majoritatea le-am recunoscut – cum au răspuns, cum au împletit cuvintele, atât de sincere și de puternice sunt și în viață. Unele, au descris încă viața din visuri. Sunt 990 de gânduri bune și foarte bune, unele de scris pe foiță și de lipit pe ușa de la frigider.

Cum am scris ieri și pe facebook, eu am avut norocul să lucrez la ”Vip magazin”, acum vreo 7 ani, când eram tânără și neliniștită 🙂 De-acolo am prins viteza gândurilor și aplicarea lor – mai exact, de la Sergiu Gavriliță, iar de la fetele din redacție – dorința de noi descoperiri și satisfacția literelor tipărite care transmit mai mult decât simple cuvinte.

Mulțumesc, ”Vip magazin”, pentru apreciere. Rămâneți tot atât de buni și ambițioși!

Mai jos, am fotografiat ideile care mi-au plăcut cel mai mult, în care m-am regăsit sau pe care le-am notat în agendă. Mai sunt, căutați revista și inspirați-vă 😉

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *