Împreună să-l ajutăm pe Victoraș

Vă invit să-l ajutăm pe Victoraș. În numele fundației pe care o conduc, vă rugăm să nu rămâneți indiferenți și să ajutați un copil care vrea să aibă o viață normală.

——————————————————————————————————————-

Victoraș este un băiețel de șase anișori care suferă de epidermoliză buloasă – o afecțiune genetică rară, asociată cu formarea de vezicule la nivelul pielii, ca răspuns la orice traumatism minor. Ea este mai frecventă la copii, aceștia fiind numiți „copiii-fluture” din cauza pielii lor foarte sensibile.
Boala a evoluat repede, iar la vârsta de trei ani Victoraș a suferit „alipirea și îndoirea degetelor de la mâini”, astfel încât astăzi el este inapt să facă ceva cu propriile mâini.
Victoraș are șanse reale la o viață normală. Pentru aceasta, trebuie să suporte o serie de operații chirurgicale și doar o clinică din Germania s-a oferit să-l opereze. Pentru aceasta, familia lui urgent are nevoie de 60.000 euro, sumă enormă pentru doi părinți tineri. Astfel, Fundația Ajuta un Om demarează o serie de acțiuni și evenimente de caritate.

Un meci de fotbal în scop caritabil dintre echipa guvernanților, căpitan – Prim ministru Iurie Leancă, și echipa artiștilor, în frunte cu cantautorul Alexandru Vdovicenco, antrenor – Ion Suruceanu.

Biletele se vând la casele stadionului ”Zimbru”. Un bilet costă 30 lei și toți banii din vânzarea biletelor vor fi donați părinților lui Victoraș.

Prin această primă-acțiune, noi nu vom aduna suma necesară. Sau poate da, datorită și donațiilor benevole a membrilor ambelor echipe și a oamenilor din public. Dar nimic nu ne oprește de-a merge înainte și de a spera că degrabă Victoraș va putea merge în Germania pentru operațiiile la mâini, ca să reușească să treacă și perioada de recuperare și toamna viitoare să meargă în clasa întâi.

YouTube previzualizare imagini

Mulțumesc membrilor ambelor echipe, la fel mulțumiri speciale oamenilor buni de la ”Zimbru” și de la ”Federația Moldovenească de Fotbal”. Și nu în ultimul rând, tuturor celor care se implică în promovarea evenimentului pe facebook, în presă, pe bloguri. Împreună îl ajutăm pe Victoraș!

———————————————————————————–

Această acțiune este desfășurată de către Fundația ”Ajută un Om” cu suportul organizatoric a companiei ”Art Bis”

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *