„Împlinirea”

„Din prima clipă când îl zărisem – când privisem dincolo de înfățișarea-i uluitoare și imposibil de perfectă, intuind omul întunecat și primejdios din el – , simțisem atracția pe care mi-o provoca faptul că întâlnisem cealaltă jumătate a mea.”

„ – Te iubesc, șopti, la rândul lui. Prea mult.”

„Dar nu te cunoșteam și mă obișnuisem să am așteptări foarte mici. Ca și tine. Amândoi ne risipeam cu oameni nepotriviți.”

„Știam prea bine genul ăsta. Din astfel de relații era greu să ieși. Semnalele neclare țineau adrenalina și drama la niveluri înalte, și era greu să renunți la posibilitatea ca din tot să iasă ceva extraordinar, mai ales dacă tipul accepta riscurile.”

„Știu că e greu să te mai poți uita la cineva dupa Gideon Cross, dar crede-mă, faptul că-ți vezi de viața ta e cea mai bună răzbunare.”

„Nu era ceva provocat de faptul că l-aș fi vrut înapoi ori că aș fi vrut să fiu cu el. Aveam însă un trecut împreună și între noi exista o atracție sexuală care era pur hormonală. Nu puteam să o înăbuș, dar n-aveam nici cea mai mică dorință să mă las purtată de ea.”

„Iubeam un bărbat în carne și oase, care făcea greșeli, însă învăța din ele, un bărbat care încerca din greu să devină mai bun de dragul meu, un bărbat care voia cu tot atâta disperare ca și mine să existe ideea de „noi”, să funcționeze.”

„Aș face orice pentru tine. Nu există nici o limită în patul nostru. Nici o amintire. Nu suntem decât noi doi. Tu și cu mine. Și dragostea noastră. Te iubesc înfiorător de mult.”

„Așa cum stătea în picioare în fața mea, neîncheiat la sacou, cu cravata impecabilă, îmi era greu să gândesc cum trebuie. Era frumos și plin de patimă, tot ce-mi dorisem vreodată…”

„Nu uita ce contează cel mai mult! Dacă muncești din greu, ai aptitudinile potrivite și ești talentată, pe așa ceva o să-și întemeieze oamenii părerea despre tine.”

sylvia_day_implinirea_cvr_c1

„- Gideon, acum știu cum  mă simt dacă te pierd. Știu cât poate fi de dureros. Dacă mă vei ignora în mod voit, probabil că o să intru un pic în panică. Așa că tu va trebui să ai grijă cu asta, iar eu va trebui să am încredere că nu ți-am pierdut iubirea.”

„- A fost o greșeală, în toate sensurile, oftă el. Mi-a fost la îndemână o dată, iar eu îmi fac o regulă din a evita a doua oară femeile care sunt mult prea disperate.”

„L-am privit în timp ce se îndrepta spre mine, sorbindu-l din priviri. Era atât de ușor să fii prins de farmecul lui, încât puteai cu ușurință să nu observi cât era de singur.”

„- Ești soția mea, Eva. Nu-mi pasă dacă ceilalți știu sau nu, eu știu. Și vreau să mă întorc acasă la tine, să beau cafeaua dimineața cu tine, să-ți trag fermoarul la rochii dimineața și să ți-l deschei seara.”

„A fost ciudat luni de dimineață, când m-am întors la lucru, să văd că nimeni nu-și dădea seama cât de profund mi se schimbase viața. Cine putea să-și dea seama cât de mult se putea schimba percepția unei persoane despre sine prin câteva cuvinte și prin punerea unui inel de metal pe deget?”

„Împlinirea” de Sylvia Day

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *