Despre cum păstrăm amintirile

Am citit undeva că dacă vrei să ții minte pentru totdeauna un anumit moment, dă-te cu un parfum nou cu acea ocazie.
Zis și făcut.

Într-o zi am primit un pachet, în care am găsit un parfum și un mesaj: „Ai 2 săptămâni la dispoziție să ne spui dacă-ți place, pentru că ești prima de la noi care încearcă noul parfum Luck.”

Recunosc că mi-a plăcut intenția companiei „Avon” pentru această exclusivitate, dar totodată m-am simțit vinovată, pentru că eu nu sunt genul de om, mai corect spus – de femeie, care-și schimbă des sticluțele cu licori mirositoare. De peste 5 ani folosesc aceleași parfumuri: 2 de iarnă, 2 de vară, și unul în sezonul de trecere iarnă-primăvară și toamnă-iarnă. Niciodată nu am dat greș cu ele și mereu am fost întrebată a ce miros. Nu sunt cele mai noi apariții, în schimb parcă-s personalizate, pentru exact astfel de femei ca și mine. Iar atunci când cineva îmi spune: „Mmm, miroși a Burberry Brit, cât mi-era de dor de-acest parfum”, știu că anume datorită parfumului, am trezit amintiri speciale.

În ultimele 2 săptămâni am purtat „Luck”. În geantă, pe eșarfa mov și pe cea în dungi, pe rochii, pe ii, pe la încheieturile mâinilor și în dosul urechilor. Pe perna mea, pe încă o pernă, pe gulerul de la halatul de baie, prin păr. După câteva zile, băiatul de la spălătoria auto m-a întrebat cu ce parfum sunt dată. I-am spus și chiar i-am arătat sticluța din geantă. Duminică am trecut pe la „Alimentara” din curtea casei și vânzătoarea – o domnișoară extrem de amabilă, m-a rugat să-i spun ce parfum folosesc. Și-a scos telefonul și a fotografiat sticluța, ca să nu uite.

10672409_10152718079935552_443112606964335128_n

„Luck” este cel mai nou parfum produs de „Avon”. Un parfum din categoria floral-orientală, elaborat și reprezentat de Maria Sharapova și lansat de curând în ambele variate – Luck for Her și Luck for Him. Mie mi-a plăcut mult designul sticlei – elegantă, cu o fundă decorativă, care plasează produsul în categoria de lux a brandului.

10592948_669997183097730_5793893435641367791_n
După 2 săptămâni, am rămas cu „Luck”. Pentru că este promovat de Sharapova, o femeie frumoasă, puternică și ambițioasă. Pentru că mie tare îmi place de Radu Albot 🙂 Și, poate cel mai important: în ziua când pentru prima dată m-am parfumat cu „Luck”, mi-am lăsat o semnătură pe un act foarte important.

Dacă vreți să țineți minte pentru totdeauna un moment din viața voastră, schimbați parfumul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *