Al meu „Top 3 Avon” din această iarnă

Din fericire, nu sunt genul de femeie care are acasă și păstrează în dulapuri zeci de cutiuțe cu produse cosmetice și de înfrumusețare. De-a lungul timpului am încercat tot felul de creme, rujuri, umbre, mirosuri, seruri sau măști, ca într-un final să rămân fidelă celor care s-au potrivit tipului meu de ten sau culorile care îmi accentuează ochii sau buzele.

În ziua când am primit un mesaj de la Doina, fata pricepută care a știut cum să implementeze noile metode de PR ca produsele Avon să devină și mai căutate și cumpărate, eu am știut foarte clar ce urma să-i cer de la Moș Crăciun 🙂

Am intrat pe avon.md, am accesat broșura din stânga paginii și am răsfoit-o de 2 ori dintr-un capăt până în celălalt și iar de la început. Astfel, mi-am selectat cele mai necesare produse la acea vreme, dar și cele care mi-au plăcut de cum au apărut și nu am mai încetat să le folosesc.

222

După cum se vede în imagine, mi-am comandat spumă pentru baie (foarte bună, apropo – cu un miros fin și plăcut), paletă pentru machiaj, rimel, un set din 3 perechi de cercei și 3 pandative placați cu argint, perle bronzante și pensulă, 2 rujuri. În mesajul primit de la Doina, PR-ul Avon Moldova, era indicat să-mi selectez maxim 5 produse, dar pentru că eu nu puteam să mă hotărăsc ce nuanță de ruj să aleg, dar și cum să mă folosesc de perle fără pensulă, i-am răspuns Doinei cu o rugăminte, să mă lase cu toate 7 alegeri, că nu vreau să renunț la nimic din lista către Moșu’ 🙂

Dacă ar fi să fac un top 3, în fruntea clasamentului aș indica paleta pentru machiaj. MI-NU-NA-TĂ!!! De pe la sfârșit de decembrie, de când am început să o folosesc, astăzi pot spune cu mâna pe inimă că este mai mult decât perfectă. Nuanțele sunt pentru toate gusturile și sunt potrivite tuturor, calitatea este cu mult mai bună decât mi-am imaginat (nu se adună pe pleoape și se aplică uniform), iar cel mai mult îmi place că am renunțat la 3 cutii diferite din geanta de sport și astăzi port paleta zilnic după mine, ca imediat după antrenament să-mi (re)fac machiajul ochilor, pomeții și buzele. Deci, o recomand ca cea mai bună achiziție a mea din ultima perioadă!

După paletă urmează rujurile. Eu pur și simplu m-am îndrăgostit de toate culorile lor roșii, vișinii și cele cu nuanță de violet și cărămiziu. Sunt foarte bune, hidratante, și nu costă mult. În acest caz, raportul calitate-preț chiar este foarte bun.

Și topul meu îl închei cu rimelul pentru gene. La acest capitol eu sunt destul de capricioasă, pentru că foarte rar când găsesc un produs care-mi corespunde cerințelor. Mi-a plăcut, pentru că oferă genelor volum și totodată, nu le încarcă și nu le lipește una de cealaltă.

Despre bijuterii nu are sens să vorbesc  – ele au fost, sunt și vor fi marea mea slăbiciune! Restul produselor sunt din categoria „Le-am avut, mi-au plăcut și le folosesc în continuare”. Iar acest scrub din fructe de pădure, care curăță delicat pielea și o îmbracă cu un miros extrem de plăcut, rămâne favoritul meu pentru totdeauna!

333

Pe final nu-mi rămâne decât să mulțumesc companiei Avon pentru produse, dar și pentru toate campaniile sociale pe care le fac pentru femei. Cred că este una din puținele companii care investesc mult în sanătatea femeilor, lucru extrem de important într-o societate. Pentru că femeia sănătoasă neapărat este și frumoasă!

111P.S. Pentru că ziua mea a urmat imediat după Revelion, am primit de la Avon un îngeraș placat cu argint, dar și cel mai nou parfum, „Cherish”. Încă nu l-am probat, aștept primăvara de afară, ca să mă îndrăgostesc și de el, ca în cazul parfumului Luck, care rămâne în colecția mea ca unul legat de amintiri și trăiri speciale!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *