Despre începuturi care inspiră

În toată viața mea de până acum am avut parte de multe începuturi și sfârșituri. Din toate experiențele trăite am învățat să pot să (mă) las și să am curajul să pornesc din nou.

Așa a fost și cu cei câțiva ani la ziarul „Timpul”, apoi m-am lăsat de scris și am făcut PR muzical, după care organizare de concerte – anii în care am învățat cel mai mult. La un moment dat am revenit la scris la „Vip magazin”, ca peste o perioadă iar să mă regăsesc, de data această, în PR și organizare, dacă tot mă pricepeam bine la ambele. A urmat o pauză „de regăsire”, pentru că nu mai voiam să fac ceea ce nu-mi aducea satisfacție deplină. Devenisem un robot care executam exemplar și încasam bani. Atât.

Acea pauză mi-a dat posibilitatea să gândesc un proiect unic pe piață la acel moment. „Clubul Nostru” a venit și a reușit să convingă femeile să stea pe scaun peste 3 ore și să descopere omul din VIP-ul adorat de la tv. Timp de 4 ani am tot cunoscut vedete din România care au venit să ne povestească istoriile de viață și de succes. Mulți din cei care nu au fost nici la un eveniment „Clubul Nostru” așa și n-au înțeles că noi nu făceam sesiuni de instruire, workshop-uri, seminare, etc., – la evenimentele organizate de noi se comunica, mult și deschis, fără presă, cu o personalitate care a acceptat să-și deschidă sufletul. Vedeți AICI PE FACEBOOK toate albumele – sunt poze care dovedesc că noi am reușit să ne menținem ca cei mai buni și să rămânem sursă de inspirație pentru mulți alții care azi fac evenimente cu oameni mari în față.

Astăzi „Clubul Nostru” există. Da-da, el există și se muncește zilnic, ca într-o zi să revenim. Deja în care formulă – rămâne de văzut. Ceea ce știu e că urmează ceva mult mai frumos 😛

Între timp, a apărut Maria, și eu am ales să fac o pauză profesională și nu regret decizia luată. Acum zilele mele trec în alt ritm, am alte activități, comunic cu oameni care în agenda telefonului meu sunt notați ca: „Nana Galea neonatolog”, „Registratura Sancos”, „Mariana medic de familie”, „Livia pediatru”. Astăzi Maria mea îmi fură tot timpul și până când nu vreau să-mi fac planuri mărețe de revenire în lume. Am ales să fiu mamă cu normă întreagă și dacă am ceva timp, prefer să citesc, să dorm sau să fac ceva util pentru sufletul meu.

Iar la moment, ceva util pentru sufletul meu e scrisul. Și de aici se leagă toate care vor urma. Începând de astăzi, de acum chiar, acest blog va cuprinde mult mai multe texte, atât postări personale cât și interviuri cu tot felul de specialiști și persoane publice. Cred că așa îmi voi putea satisface dorul de scris, dar și voi comunica mai intens cu cititorii acestui blog. Așa că dacă aveți sugestii de intervievați sau unele neclarități și credeți că prin intermediul meu le puteți rezolva, dați-mi de știre.

La fel, cred că a venit timpul să accept postările comerciale. Până nu demult eram categoric împotriva textelor plătite, dar până la urmă, și acest blog înseamnă muncă, iar dacă tot există cerere, de ce să nu profit ca să pot să-mi permit și un fotograf, de exemplu?!
Dacă aveți o afacere, sau business pentru femei, în special, sau poate articole pentru casă, pentru bebeluși, sau orice aș putea vedea, încerca și apoi recomanda – welcome 🙂 Sunt femeie, am casă, cresc o fetiță frumoasă și bolfoasă, citesc mult, îmi place sportul și zona de beauty – cam acestea sunt punctele de menționat atunci când aș face o ofertă de colaborare pentru blog. Totodată, țin să menționez că îmi rezerv dreptul de alegere a partenerilor, altfel spus – dacă voi primi o ofertă și voi considera că nu este potrivită penru mine, sau nu mă regăsesc în toată povestea, voi refuza frumos și politicos. Iar toate articolele promo le voi clasifica în comerciale și cele de suflet, ultimele fiind (scrise gratuit) despre locuri, lucruri și oameni care mi-au plăcut mult și vreau cât mai multă lume să afle despre ei.
Așa cum am fost întotdeauna, și de-acum încolo voi păstra acea doză de „personal” și corectitudine în toate textele, indiferent că sunt comerciale sau nu.

Și, spre final, vă invit să mă urmăriți și aici, pe pagina oficială a blogului pe facebook. Acolo sunt activă în postări și răspund rapid la mesajele private și comentarii. Așa că toate întrebările, ofertele, propunerile și ideile le aștept pe mail, la cernavca@yahoo.com, pe facebook, sau aici în comentarii.

Să vedem ce poate ieși cu un blog, o Marie de 6 săptămâni și muuultă dorință de cunoaștere și de scris!

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *