Alegerea și recomandarea mea: pompa de sân Philips Avent Natural

Prin această postare încep șirul de articole despre lucrurile utile și necesare în timpul sarcinii, dar și după naștere. Sper să inspir sau să reamintesc cuiva despre ceva, așa cum eu am uitat să-mi cumpăr câteva produse de care am avut nevoie chiar la maternitate. Dar, nu le aveam și atunci am stresat toată lumea, începând de la soț, mamă, cumnată, până la importatorul oficial al respectivului produs în țara noastră 🙂

Încep cu pompa de sân electrică. Ei bine, citind acum aceste rânduri și voi, ca și mine atunci când făceam cumpărăturile, ziceam că nu voi avea nevoie, pentru că… nu voi avea nevoie și gata. Greșit. Și păcat că nimeni din prietenele mele nu au insistat pe acest subiect, ca să nu stresez atâta lume atunci când a apărut problema. Iar la mine problema a apărut chiar în prima zi la maternitate.

Nici până acum n-am depistat de ce Maria mea nu putea suge lăptic din sân. Lipsa experienței – la mine, și faptul că ea era prea micuță, prea lenoasă, sau nu mai știu, dar am ajuns în punctul când sânii mei exploadau deatâta lapte și fata mea plângea minute în șir atunci când o puneam să mânânce. Atunci personalul medical din maternitate mi-au sugerat să storc și să o hrănesc.

Ca și ajutor sigur și de nădejde am ales pompa de sân electrică de la Philips Avent Natural și nu regret absolut deloc, acum, după aproape 2 luni de când o am.

1800268_1660655157532709_3008523487642017049_n

 

În primul rând, am folosit-o intens în primele zile, când fata mea nu putea suge singurică. Apoi când eu m-am mai calmat, am început să avem „sesiuni de învățare” – o puneam la sân și ne chinuiam, până ajungeam să plângem amândouă: ea, de foame, eu – de supărare pe viață 😀

După câteva zile am reușit să mâncăm lăptic natural și asta a fost cea mai mare bucurie pentru toți. Asta nu înseamnă că pompa am lăsat-o la păstrare pentru al doilea copil. În continuare am folosit-o pentru a goli sânii de tot, dar și pentru zilele când trebuia să mă rup de lângă Maria pentru câteva ore. Atunci colectam laptele și plecam liniștită, mama mea descurcându-se de minune cu hrănirea fetiței cu lăptic.

1898005_1660655137532711_5246251163943844213_n

12803020_1660655130866045_2769775656715847743_n

Ce mi-a plăcut la pompa Philips Avent Natural?

 • este foarte practică atât la utilizat, cât și la curățat. La fel și asamblarea și dezasamblarea
 • are 3 „viteze”, ceea ce permite să controlezi fluxul de lapte care ajunge în biberon.
 • pompa electrică scurtează timpul de colectare a laptelui, de 10-15 minute ai nevoie pentru tot procesul.
 • este sigură în timpul procesului și poți avea câteva poziții, de la șezut confortabil până la stat în picioare, laptele oricum curge direct în biberon.
 • se „îmbracă” bine pe sân și nu deranjează nici într-un fel.
 • NU DOARE.
 • este ușoară și o poți lua cu tine direct în geanta copilului.
 • prețul este acceptabil.
 • pompa Philips Avent o găsești în 2 variante: electrică și manuală. Eu am ales una electrică, pentru că mi s-a părut mai potrivită mie și mai rapidă în proces.

Eu și astăzi o folosesc și mă bucur că-mi ușurează procesul de hrănire a Mariei. Împreună cu biberoanele Avent fac cea mai bună echipă, indiferent dacă ai sau nu probleme cu alăptarea, cu surplusul de lăptic sau din contra, cu stimularea lactației sau cu desfundarea canalelor în primele zile după naștere.

Sfatul meu din propria experiență: cumpărați-vă pompa electrică Philips Avent Natural. Din toate ofertele de pe piața noastră, acest model mi s-a părut cel mai ok în raportul calitate-preț. O găsiți în toate farmaciile bune din oraș.

Philips

Mulțumesc companiei TRIGOR pentru receptivitate și operativitate atunci când o căutam și nu era de găsit în farmacii. Acesta e semn că e apreciată, căutată și cumpărată. Iar eu o recomand cu mâna pe inimă, ca fiind extrem de utilă în tot procesul de alimentație a copilului.

Lăptic bun să aveți!

P.S. Despre biberoanele Avent, dar și despre noile scutece Huggies Elite Soft, revin cu o altă postare.

Mai multe detalii despre pompa de sân Philips Avent Natural puteți citi AICI pe philips.ro

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

One thought on “Alegerea și recomandarea mea: pompa de sân Philips Avent Natural

 1. Ar fi trebuit maternitatea sa te asigure in primele zile cu pompa:(
  Exact asa pompa mi-a oferit maternitatea in primele zile si mie e foarte comoda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *